Om Hvorslev Byggefirma a/s

Hvorslev Byggefirma a/s kan dateres helt tilbage til 1893 og havde dengang adresse i Hvorslev by i Østjylland.
Tømrermester Bent Nielsen overtog tømrerfirmaet i 1960, og drev det videre som Hvorslev Tømrer- og Snedkerforretning. Efterhånden som forretningen blev større, var Bent Nielsen nødt til at finde nye lokaler i industrikvarteret i Hvorslev.

Claus Holm Nielsen, Bent Nielsens ældste søn, startede i sin fars firma i 1990 med henblik på en evt. overtagelse. I 1995 overtog Claus Holm Nielsen virksomheden, og for at markere nye tider skiftede Hvorslev Tømrer- og Snedkerforretning navn til Hvorslev Byggefirma a/s ved generationsskiftet. Bent Nielsen opnåede 40-års jubilæum, inden han trådte ud af firmaet.

Claus Holm Nielsen er selv udlært tømrer og ingeniør. Før han blev virksomhedsejer, var han ansat i et århusiansk ingeniørfirma i 5 år.
parallax background
 • Svend Erik Brink
  Hvorslev Byggefirma er altid gode til i god tid at gennemgå kommende opgaver og sammen med rådgiverne at planlægge opgavernes forløb. De er altid velforberedte i forbindelse med projektgranskninger.
  Svend Erik Brink
  Sahl Arkitekter
 • Svend Erik Brink
  Hvorslev Byggefirmas projektledelse er altid imødekommende overfor nye udfordringer i opgaven. Såsom at påtage sig ekstra arbejder - og de fremtræder altid reelle i forbindelse med ekstra arbejder og betaling af disse.
  Svend Erik Brink
  Sahl Arkitekter
 • Svend Erik Brink
  Hvorslev Byggefirmas personale fremtræder altid venlige og imødekommende overfor bygherrer, brugere og rådgivere.
  Svend Erik Brink
  Sahl Arkitekter
Hvorslev Byggefirma a/s har flere dygtige tømrer- og snedkersvende, hvoraf mange er udlært i firmaet.
I 2013 indgik Hvorslev Byggefirma a/s partnerskab med O. Hornbæk Tømreren ApS, ejet af Benny Haraldsted Nielsen. Han blev udlært tømrer i 2002, og var derefter ansat i et murer- og tømrerfirma i 7 år inden han startede sin egen tømrervirksomhed i 2009.

Da ambitionerne voksede, og Benny Haraldsted Nielsen gerne ville prøve kræfter i et større firma, indgik han derfor samarbejdet med Hvorslev Byggefirma a/s.

Engagement, stabilitet og stor erfaring er kendetegnende for de ansatte, og det har stor værdimæssig betydning i dag. Dét, at virksomheden igennem årene har dannet tradition for at uddanne mange lærlinge, er meget vigtigt for fagets videreførelse.

​I dag har Hvorslev Byggefirma a/s ca. 30 ansatte.

Vores vision

Hos Hvorslev Byggefirma a/s er vores fornemste opgave at levere et resultat af høj kvalitet, og derfor er vi altid meget omhyggelige med udførelsen af vores arbejde uanset opgavens omfang.
Målet er at virkeliggøre et tæt og tillidsfuldt samarbejde
med vores kunder ved at lytte til deres ønsker og behov.

Vores kompetence afspejler sig i vore dygtige tømrer- og snedkersvende, hvoraf mange er udlært hos os. Vi sætter ikke kun en ære i at uddanne lærlinge i vores firma, men sætter også stor fokus på at videreføre en høj standard indenfor tømrerfaget.

Vores udvikling igennem årene er derfor også kendetegnet ved en stabil arbejdsstyrke, der i fællesskab arbejder med disciplin og passion for at levere den bedste løsning.

Vi lægger vægt på gode arbejdsforhold, og brugen af hjælpemidler indgår i arbejdsprocessen for at mindske risikoen for ulykker og skader. Derfor er flere af vores medarbejdere uddannede sikkerhedsrepræsentanter

parallax background

Få et tilbud på dit nye hus eller tilbygning

Skal du igang med en tilbygning, renovering, energioptimering eller måske bygge et nyt hus, nye lejligheder eller et nyt kontor? Lad os se på opgaven og give vores bud på en løsning. Se en række referenceprojekter og kontakt os her!