Tømrer- og Snedkerarbejde siden 1893

Vores historie:

Hvorslev Byggefirma har eksisteret siden 1893, og havde dengang adresse i Hvorslev by i Østjylland. I 1960 overtog tømrermester Bent Nielsen tømrerfirmaet, og drev det videre som Hvorslev Tømrer- og Snedkerforretning. Efterhånden som forretningen blev større, var Bent Nielsen nødt til at finde nye lokaler i industrikvarteret i Hvorslev.

I 1990 startede Bent Nielsens ældste søn, Claus Holm Nielsen, i sin fars firma med henblik på en eventuel overtagelse. Nogle år senere, i 1995, overtog Claus Holm Nielsen virksomheden, og for at markere nye tider i forbindelse med generationsskiftet, skiftede Hvorslev Tømrer- og Snedkerforretning navn til Hvorslev Byggefirma a/s.

Claus Holm Nielsen er selv udlært tømrer og ingeniør. Før han blev virksomhedsejer, var han ansat i et århusiansk ingeniørfirma i 5 år. Bent Nielsen opnåede 40-års jubilæum, inden han trådte ud af firmaet.

I 2013 indgik Hvorslev Byggefirma a/s fusion med O. Hornbæk Tømreren ApS, ejet af Benny Haraldsted Nielsen. Benny blev udlært tømrer i 2002, og var derefter ansat i et murer- og tømrerfirma i 7 år, inden han startede sin egen tømrervirksomhed i 2009. Efterhånden som ambitionerne voksede, og Benny Haraldsted Nielsen gerne ville prøve kræfter i et større firma, indgik han samarbejdet med Hvorslev Byggefirma a/s.

I 2016 startede Martin Bjerregaard Jensen som projektleder i Hvorslev Byggefirma. Martin er udlært som tømrersvend i Hvorslev Byggefirma i 2011, og er i mellemtiden uddannet ingeniør med speciale i bygningskonstruktion ved Aalborg Universitet. Herefter har Martin arbejdet som totalentreprenør på større byggeprojekter i Aarhus, inden han igen startede i Hvorslev Byggefirma. Martin trådte ind i ejerkredsen i 2019.

I dag har Hvorslev Byggefirma a/s ca. 30 ansatte.

Hvorslev Byggefirmas vision

Hos Hvorslev Byggefirma er det vores fornemmeste opgave at levere et resultat i høj kvalitet. Vi er derfor altid meget omhyggelige med udførelsen af vores arbejde uanset opgavens omfang. Vores mål er at skabe et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder, og levere gode resultater på baggrund af kundens specifikke ønsker og behov.

Engagement, stabilitet og stor erfaring er kendetegnende for vores ansatte, og vores kompetencer afspejler sig særligt i vores dygtige tømrer- og snedkersvende,

hvoraf mange er udlært i firmaet. Vi har generelt omkring 6 lærlinge, da vi ønsker at give de spirende håndværkere muligheden for at uddanne sig til dygtige tømrere og snedkere.

Vi sætter ikke kun en ære i at uddanne lærlinge i vores firma, men sætter også stort fokus på at videreføre en høj standard indenfor tømrerfaget. Vores udvikling igennem årene er derfor også kendetegnet ved en stabil arbejdsstyrke, der i fællesskab arbejder disciplineret og passioneret for at levere den bedste løsning.

Høj faglighed og socialt fællesskab

For os betyder det meget, at vi kan levere et resultat, som både kunden er tilfreds med, men også som vi selv er stolte af. Høj faglighed spiller derfor en væsentlig rolle i udførelsen af vores opgaver. Vi går samtidig aldrig på kompromis med kvaliteten, og sikrer os altid, at alt er i orden, inden vi leverer det færdige resultat.

Gode resultater kommer af både dygtige, men også glade medarbejdere. Udover at sætte fokus på høj faglighed, gør vi derfor også en del ud af at styrke fællesskabet og det gode kollegaskab. Dette gør vi blandt andet gennem forskellige sociale arrangementer, hvor både nye og gamle medarbejdere inviteres.

Vi sørger desuden for at involvere medarbejderne og samles uformelt til en sodavand og en grillet pølse. Dette mener vi er med til at styrke medarbejdernes engagement og arbejdsglæde. Vores medarbejderes dedikation og høje faglighed er således det der gør, at vi kan levere den høje standard, som vi ønsker.

Vi vægter gode arbejdsforhold og høj sikkerhed

Hos Hvorslev Byggefirma lægger vi stor vægt på gode arbejdsforhold og høj sikkerhed. Flere af vores medarbejdere er derfor uddannede sikkerhedsrepræsentanter, der er med til at sørge for, at sikkerheden på byggepladsen er i orden.

Brugen af hjælpemidler indgår desuden i vores arbejdsproces for at mindske risikoen for ulykker og skader. Vi har blandt andet vores eget komplette stillads, som sættes op på pladsen, når vi skal udføre en opgave på større eller mindre bygninger.

De tekniske hjælpemidler er således med til at sikre, at der ikke opstår ulykker, men gør også, at vi kan sikre ordentlige arbejdsforhold for vores medarbejdere. Hos os kan man blive gammel i faget, og vi har derfor også flere medarbejdere, som har været i firmaet i mere end 40 år.

De ordnede arbejdsforhold er på den måde med til at sikre, at vi kan have en stor skare af dygtige medarbejdere med mange års erfaring.

Erfarent byggefirma i Østjylland

Hvorslev Byggefirma dækker det meste af Østjylland. Vi kører ud til både private og erhverv i byer som Aarhus, Hobro, Skanderborg, Ikast, Viborg og Hornslet samt alle byer imellem. Har du brug for et erfarent byggefirma i en af disse byer i Østjylland, er du velkommen til at kontakte os på 86 46 38 00 eller hvb@hvorslevbyggefirma.dk.

Vi klarer både små og større opgaver, og har stor erfaring med hovedentrepriser og fagentrepriser. Vi har egenproduktion af tømrer- og snedkerarbejde, og kan derfor selv udføre enhver opgave inden for disse områder. Vi har samtidig vores eget snedkerværksted, hvor vi kan specialave diverse snedkerprodukter ud fra vores kunders ønsker.

Du kan læse meget mere om vores arbejdsområder ved at klikke på knappen herunder:

Vi dækker det meste af Østjylland

Se på kortet herunder, om vi dækker dit område.