Få en professionel samarbejdspartner til dit husbyggeri

Leder du efter et byggefirma til dit husbyggeri? Så er vi det rette valg. Vi har mange års erfaring og stor ekspertise inden for opgaver, der relaterer sig til både ombygning, tilbygning, renovering samt nybyggeri for privatpersoner.

Vi hjælper med projektering, og udfører alt i tømrer- og snedkerarbejde selv. Vores dygtige tømrer- og snedkersvende samt vores lærlinge er alle passionerede og omhyggelige, hvilket sikrer dig et resultat i højeste kvalitet.

Vi går meget op i at skabe tillid og indgå i et tæt samarbejde og en god dialog med dig som kunde. Dette er med til at sikre, at du får et resultat, der lever op til dine ønsker og krav. Hos os er du således altid garanteret en erfaren og professionel samarbejdspartner, som går op i at levere den bedste løsning til din opgave.

Få et uforpligtende tilbud ved at ringe på 86 46 38 00. Du kan også kontakte os på mail hvb@hvorslevbyggefirma.dk eller via vores kontaktformular nedenfor.

 

Ombygning, tilbygning samt nybyggeri

Hvorslev Byggefirma A/S udfører alt tømrer- og snedkerarbejde inden for tilbygninger, ombygninger samt nybyggeri. Det betyder dog ikke, at vi ikke løser mindre opgaver. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille, og vi klarer derfor alle slags opgaver lige fra skift af dørhåndtag til større entrepriser.

Vi håndterer både store og små projekter, som alle udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Uanset om du mangler en samarbejdspartner til dit nybyggeri, du overvejer en tilbygning på dit eksisterende hus, eller du skal have skiftet tag eller gulv i forbindelse

med en renovering eller ombygning, står vi klar til at hjælpe.

Vi kan dermed hjælpe dig med en bred vifte af opgaver, og varetager også hovedentrepriser, hvor vi står som tovholder på hele projektet i tæt samarbejde med vores underleverandører.

Det er således ikke omfanget af din opgave, der er afgørende for os. Vi kan hjælpe med at projektere, hvad end du ønsker at få lavet, og har dygtige medarbejdere til at udføre dit tømrer- og snedkerarbejde.

Få en unik løsning til dit husbyggeri

Drømmer du om flere værelser i dit hjem, et ekstra badeværelse til teenagebørnene eller måske en udestue, kan det være en mulighed med en tilbygning i stedet for at bygge nyt. Derimod kan et nybyggeri være en god mulighed, hvis din nuværende bolig ikke kan opfylde dine behov, og du samtidig ønsker et nyt hjem skabt efter dine egne ønsker.

Det kan også være, at du ønsker at ændre plantegningen i dit hjem for at skabe bedre udnyttelse af rummene og samtidig modernisere de dele af hjemmet, der trænger til fornyelse. I det tilfælde kan der være tale om en ombygning og/eller en renovering.

Hos Hvorslev Byggefirma A/S kan vi hjælpe dig med det hele. Hvad end du ønsker et nybyggeri, tilbygning, ombygning eller renovering, kan vi hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Det er vores projektledere, der styrer projekterne, hvoraf 2 er ingeniører. Vi har derfor de nødvendige kompetencer til at udføre opgaven og sikre dig et flot resultat.

Når du får hjælp til en opgave hos os, er det desuden den samme person, der står for at regne tilbud, som styrer byggeprojektet og kører det sikkert i mål. Dette er med til at give tryghed i processen, og sikrer samtidig, at aftaler ikke går tabt.

Vi er vant til at tænke kreativt, og kan derfor komme med flere forskellige løsningsforslag til, hvordan vi bedst løser lige netop din opgave. Vi har desuden vores eget snedkerværksted, hvor vi kan speciallave lister og paneler samt andre unikke løsninger efter dine ønsker.

Vi er medlem af Byg Garanti ordningen

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Industri (DI), er dækket af Byg Garanti ordningen. Hvorslev Byggefirma A/S er medlem af Dansk Industri og dermed omfattet af Byg Garanti. Vælger du os til at løse dine byggeopgaver, betyder det, at du får en samarbejdspartner, som gennem Dansk Industris vedtægter har forpligtet sig til at levere et godt og solidt arbejde. Samtidig er du gennem garantiordningen sikret i de sjældne situationer, hvor der måtte være behov for udbedring af fejl eller mangler. Vælg en håndværker du bliver glad for:

  • Dækker fejl og mangler op til 150.000, – kr. inkl. Moms
  • Dækker synlige fejl og mangler i 3 år
  • Dækker skjulte fejl og mangler i 10 år

Læs mere om Byg Garanti ordningen her.

Vi dækker det meste af Østjylland

Se på kortet herunder, om vi dækker dit område.