tilbygning_asferg_top

Tagarbejde

Hos Hvorslev Byggefirma er vi eksperter i kvalitetsmæssigt tagarbejde. Vores erfarne tømrerteam håndterer alle slags tagopgaver, herunder både udskiftning af eksisterende tage og tagkonstruktion ved nybyg. Vi fokuserer på funktionalitet og æstetik ved brug af høj kvalitet og moderne teknikker for at sikre, at dit tag er solidt, holdbart og passer perfekt til dit hjem eller din virksomhed.

Vi udfører følgende tagtyper:
  • - Eternittag (bølgeplader)
  • - Betontagsten
  • - Teglsten
  • - Ståltagplader
  • - Underlag for tagpap
  • - Undertag (både banevare, Huntonit, tagbrædder og krydsfiner)
skole-top

Energirenovering

Renovering af erhvervsejendomme og boliger handler ikke kun om at sikre mod forfald. Det er lige så vigtigt at tilpasse bygningen til nutidens muligheder og krav, og samtidig lave tiltag der kan forbedre indeklimaet og mindske energiforbruget.

Vi tilpasser vores løsninger til netop dine behov og budget. Kontakt vores tømrere og energieksperter i dag for at optimere dit energiforbrug. Vi gør dit hjem eller virksomhed mere energieffektiv.

En energioptimering kan gøres som følgende:
- Udskiftning af døre og vinduer
- Efterisolering af tag
tilbygning_asferg_top

Indvendige vægge/skillevægge

Uanset om du er fra privat eller erhverv tilbyder vi omfattende løsninger inden for indvendige vægge og skillevægge:

- Gipsvægge – Træskellet, stålskellet.
- Vådrumsgips, robust gips.
- Fermacell vægge (Fibergipsvægge)
- Overvægge / Skillevægge
- Glasvægge / glaspartier (typist ved kontorer)
- Brandvægge / lydvægge
skole-top

Tagrender og nedløb

Hos Hvorslev Byggefirma laver vi tagrender og nedløb i egenproduktion.

Vi tilbyder blandt andet:
- Zinktagrender til lodning
- Ståltagrender i eks. stålmetallic eller galvaniseret
- Arkitekttagrender / halvrunde tagrender

Vi udfører alle opgaver inden for husbyggeri og erhvervsbyggeri

Hos Hvorslev Byggefirma kan vi udføre mange forskellige typer af opgaver for både private og erhverv. Udover ovenstående opgaver inden for tømrer- og snedkerarbejde i egenproduktion, har vi også stor erfaring med hovedentrepriser og fagentrepriser.

Ved hovedentrepriser får du en professionel samarbejdspartner, som er tovholder og projektleder på opgaven, og som tager sig af al kommunikation med underleverandørerne til byggeprojektet, herunder murere, VVS-installatører og elektrikere.

Ved både hovedentrepriser og fagentrepriser er vi leveringsdygtige inden for alt tømrer- og snedkerarbejde. Vi kan tilbyde vores kompetencer både i forbindelse med nybyggeri samt ombygning og tilbygning på erhvervsbyggerier eller private huse.

Vi har derudover stor erfaring med renoveringsopgaver, og har stået for renovering af både daginstitutioner, skoler og børnehaver. Ingen opgave er således for stor eller lille for os, og du er derfor velkommen til at kontakte os, uanset om du står overfor et større byggeprojekt eller en mindre renoveringsopgave.

Få en professionel samarbejdspartner til dit byggeprojekt

Mangler du en samarbejdspartner til dit byggeprojekt, står vi klar til at hjælpe. Uanset opgavetype står vores dygtige, faguddannede medarbejdere til rådighed til at løse opgaven og levere et flot resultat. Vi står desuden altid klar til at give dig gode idéer og vejledning, der kan være med til at sikre, at du bliver tilfreds med dit byggeprojekt.

Vores mangeårige ekspertise er vores varemærke, og vi bestræber os altid på at levere et resultat, der imødegår dine ønsker og behov. Det betyder blandt andet, at vi har stort fokus på kvalitet såvel som funktionalitet og æstetik, når vi leverer en opgave.

Vi vægter desuden tillid, ærlighed og professionalisme højt. Dette kommer til udtryk gennem vores dedikerede medarbejdere, som altid bestræber sig på at levere en god service og en veludført opgave, og som samtidig overholder de aftalte leveringstider og priser.

Hos os er du således altid garanteret en professionel samarbejdspartner, som du kan regne med og have tillid til.

 

Skal vi hjælpe dig med dit erhvervsbyggeri eller husbyggeri?

Hvis erfaring, dedikation, stabilitet og høj faglighed lyder tiltalende, skal du vælge os til din næste byggeopgave. Vi er nemlig et erfarent byggefirma, som går op i at levere tilfredsstillende resultater, der lever op til de krav du har i forhold til funktionalitet, holdbarhed og kvalitet.

Vi løser enhver opgave, der omfatter tømrer- og snedkerarbejde i din bolig eller på dit erhvervsbyggeri, og ved, hvad der skal til for at levere et godt resultat. Når du vælger os til dit byggeprojekt, er du samtidig garanteret en pålidelig samarbejdspartner, som altid sikrer en fuld forsvarlig byggeplads, hvor sikkerheden er i top. Dette gælder, uanset om der er tale om et erhvervsbyggeri eller husbyggeri.

Er du interesseret i et samarbejde, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på din opgave.

 

Vi dækker det meste af Østjylland

Se på kortet herunder, om vi dækker dit område.